Előkészítés

Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Ének-zene tankönyv III.

3. osztályosoknak
Elérhetőség: 5-7 munkanap

2.10

A tankönyvek a dalok, mondókák képi és szövegi megközelítésével párhuzamosan fejlesztik a vizuális és verbális kommunikáció elemeit is a gyerekek számára az ének-zene oktatása során. A tankönyvek minden esetben a tanulók számára már ismert dal-, mondóka- és élményanyagra építve, fokozatosan haladnak a zenei ismeretek felfedezése és megismerése felé.

db
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Műfaj:
Kiadói Cikkszám: MK–4371-8
Formátum / Oldalszám: A4, ragasztott kartonált, 203 x 285 x 5 mm, 116 oldal
Évfolyam / Korosztály: 3. osztály
Kiadási év: 2011

A dalok tartalmilag a tanulók életvilágából vett hétköznapi és ünnepi szokásokhoz kapcsolódnak, az életkori sajátosságokat figyelembe véve.

A tankönyv a zenei élményt és ismeretet keresztkompetenciák (a szövegértés-szövegalkotás, a matematika, tánc és a drámajáték, valamint a vizuális nevelés) fejlesztésével és a környezetismeret tantárgy koncentrációjával párhuzamosan mélyítik el.

A feldolgozás során a memória és a figyelem mellett a kommunikációs készségek kerülnek középpontba. A dalok, mondókák megtanulását követően, amennyiben az a szöveganyag jellege miatt indokolt, szövegértési-szövegalkotási feladatokkal is közelítenek a könyvek a tanultakhoz.

Az írástechnikai és gondolkodási, valamint a komplex készségek fejlesztéséhez is hozzájárulnak a könyvek a dalkincshez epochálisan kapcsolódó, változatos feladatokon keresztül. Mindezek az ismeretek komplex megértésén túl felkeltik a tanulók érdeklődését, és a tudás elmélyítésére és alkalmazhatóvá tételére is szolgálnak.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Ének-zene tankönyv III.
Alcím3. osztályosoknak
szemelvényA tankönyvek a dalok, mondókák képi és szövegi megközelítésével párhuzamosan fejlesztik a vizuális és verbális kommunikáció elemeit is a gyerekek számára az ének-zene oktatása során. A tankönyvek minden esetben a tanulók számára már ismert dal-, mondóka- és élményanyagra építve, fokozatosan haladnak a zenei ismeretek felfedezése és megismerése felé.
Műfaj, típus
Kiadási év2011
Matematika 8. Gondolkodni jó!
Alcímtankönyv
szemelvény• több száz új kompetenciafejlesztő feladat, amely szokatlan, érdekes és újszerű problémahelyzetből indul ki • a korábbinál jóval több érdekes, motiváló feladat • a hatékony tanulást megkönnyítő módszertani segítség a margón • még nagyobb hangsúly a keresztkompetenciák fejlesztésén • tanulhatóság-taníthatóság messzemenő figyelembevétele • koncentrikus, kis lépésekben bővítve építkező, az ismeretek elmélyítésén alapuló, jól bevált módszertan • a fogalmi háló rendszerszemléletű kialakítása • a precíz és igényes tudás biztonsága, széles körű differenciálási lehetőség • egységes koncepció
Műfaj, típus-
Kiadási év2019
Matematika 7. felmérő javítókulcsok C, D, E, F
AlcímGondolkodni jó! tanári példány C, D, E, F változat
szemelvény• kritériumorientált mérési eszközök • az évfolyam követelményei szerint • részletes értékelési útmutató • tényleges minősítő dolgozatok megíratása • a tanulók munkájának gyors ellenőrzése • ötletek az eltérő megoldások alkalmazására • az önellenőrzési képesség fejlesztése
Műfaj, típus
Kiadási év2015
Matematika 7. felmérő feladatsorok F
AlcímGondolkodni jó! emelt szint F változat
szemelvényA felmérő feladatsorok olyan kritériumorientált mérési eszközök, amelyek egyre inkább lehetővé teszik, hogy a sok féle helyi tanterv ellenére viszonylag egységes követelményrendszer alakuljon ki az iskolákban. A Felmérő feladatsorok a tankönyvekre, gyakorlókra építve, a követelményeket lefedve készültek. Ebben a kötetben az F változat található. A megoldásokat a tanári példány tartalmazza, amelyben a javítókulcs és az értékelési útmutató is megtalálható. A kiadványt az általános iskolák 7. osztályos és a nyolcosztályos gimnázium 3. osztályos tanulói számára ajánljuk.
Műfaj, típus
Kiadási év2013
Betöltés...
termékek összehasonlitása