Előkészítés

Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Matematika 2.

Első kötet
Elérhetőség: 5-7 munkanap

6.10

Segítségével a tanító a megismerés és a megértés iránti érdeklődést kihasználva teheti fogékonnyá a gyermeket a tudás értékei iránt. Az alapvető képességek és alapkészségek fejlesztésének folyamatában nem válnak el sem a gondolkodási, problémamegoldási képességek, sem a tanulási készségek az elemi ismeretek közvetítésétől. A kíváncsiságra és az érdeklődésre építkezve együtt fejleszti a matematikai kompetencia minden összetevőjét.

db
Kategóriák: , Szerzők: , , Kiadó:
Formátum / Oldalszám: A4, 192 oldal
Kiadási év: 2012

2001 óta jelennek meg a sokak által használt és kedvelt elsős és másodikos tankönyvek újonnan átdolgozott változatai. Sok elemzés, vélemény, javaslat érkezett a kiadó által kiírt próbatanítási pályázaton részt vevő tanító kollégáktól, a szerzők ezeket is figyelembe vették a tankönyvek megújításakor.

Elsősorban arra törekedtek, hogy a tananyag a nehezebben haladó tanulók számára is követhető legyen, ezért didaktikailag apróbb lépésekre bontották a feldolgozást. Sok egyszerű gyakorlófeladattal bővítették a tankönyveket, ugyanakkor megtartották a tehetséggondozásra szánt feladatokat is.

Az 1. és a 2. osztályos tankönyv kétkötetes, a tananyagot két félévre bontja, így a tanulónak egyszerre csak egy könyvet kell magával hordania. Mindkét kötet első fele – amely négyszínnyomással készült – az új anyagot feldolgozó rész. A sokoldalú gyakorlást biztosító, bőséges feladatgyűjtemény – fekete-fehérben – a kötetek második felében kapott helyet.

• segítségével a tanító a megismerés és a megértés iránti érdeklődést kihasználva teheti fogékonnyá a gyermeket a tudás értékei iránt

• az alapvető képességek és alapkészségek fejlesztésének folyamatában nem válnak el sem a gondolkodási, problémamegoldási képességek, sem a tanulási készségek az elemi ismeretek közvetítésétől

• a kíváncsiságra és az érdeklődésre építkezve együtt fejleszti a matematikai kompetencia minden összetevőjét

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Matematika 2.
AlcímElső kötet
szemelvénySegítségével a tanító a megismerés és a megértés iránti érdeklődést kihasználva teheti fogékonnyá a gyermeket a tudás értékei iránt. Az alapvető képességek és alapkészségek fejlesztésének folyamatában nem válnak el sem a gondolkodási, problémamegoldási képességek, sem a tanulási készségek az elemi ismeretek közvetítésétől. A kíváncsiságra és az érdeklődésre építkezve együtt fejleszti a matematikai kompetencia minden összetevőjét.
Műfaj, típus-
Kiadási év2012
A matematika tanítása az alsó tagozaton
Alcím-
szemelvényA tankönyv a tanító szakos hallgatók matematika-tantárgypedagógia c. tantárgyához készült, az általános iskola 1–4. évfolyamának matematika-tananyagát és az ehhez kapcsolódó alapvető módszertani ismereteket tartalmazza tömör, tanulható és számon kérhető formában. A szerzők szerint a matematika-tantárgypedagógia hídszerepet tölt be a tanító szakos hallgatók képzésében. Az elméleti matematikai ismeretek és az alsó tagozaton tanítandó ismeretek közötti összefüggéseket vizsgálják.
Kiadási év2013
Ének-zene tankönyv I.
Alcím1. osztályosoknak
szemelvényA dalok tartalmilag a tanulók életvilágából vett hétköznapi és ünnepi szokásokhoz kapcsolódnak, az életkori sajátosságokat figyelembe véve.
Kiadó-
Műfaj, típus-
Kiadási év2008
Művészetek báb- és drámajátékkal II.
Alcímprojektfüzet 2. osztályosoknak
szemelvényA füzetekbe szerkesztett vizuális és verbális tananyag a mesék világába és a teremtő fantázia birodalmába vezeti el a gyerekeket, az életkori sajátosságokat figyelembe véve.
Műfaj, típus
Kiadási év2010
Betöltés...
termékek összehasonlitása