Előkészítés

Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Előgyártmány és képlékeny alakítási tervezési gyakorlat

Elérhetőség: 5-7 munkanap

4.50

A tankönyv a gépgyártástechnológiai technikus négy könyvből álló tananyagcsomagjába illeszkedve, a 108/1.2/0276-06 Képlékeny alakítás, előgyártmány gyártás és a 108/1.3/0276-06 Előgyártmány és képlékeny alakítási tervezési gyakorlat tananyagelemekhez készült.

db
Kategóriák: , Szerző: Kiadó:
Kiadói Cikkszám: NS - 108027606002 - 0
Formátum / Oldalszám: B/5, ragasztókötött, 112 oldal
Kiadási év: 2010

A tankönyv a gépgyártástechnológiai technikus négy könyvből álló tananyagcsomagjába illeszkedve, a 108/1.2/0276-06 Képlékeny alakítás, előgyártmány gyártás és a 108/1.3/0276-06 Előgyártmány és képlékeny alakítási tervezési gyakorlat tananyagelemekhez készült. A tankönyvcsalád tagjai: Előgyártmány és képlékeny alakítási tervezési gyakorlat, a Forgácsoló eljárások tervezése, a Szereléstechnológiák, valamint a Gyártástervezés c. tankönyvek. Ebben a tankönyvben a gépgyártás-technológus technikus sokrétű feladatai közül elsősorban a majdani szakmai tevékenységének gerincét adó gyártástervezés első lépéséhez nyújt szakmai segítséget. A tankönyv rövid elméleti összefoglalók után az előgyártmányok kiválasztásával és tervezésével, majd a képlékeny alakító műveletek tervezésével foglalkozik. A leírt módszerek alkalmazását mintapéldákon keresztül is bemutatja. A tankönyvcsalád valamennyi tagja szorosan épít az NS 108 027606 001-3 jelű Műszaki táblázatok című tankönyvre, amelynek anyaga nem csak a tanulmányok során, hanem a vizsgán és az életben is hasznosítható.

Írta: Dr. Jánossy Gyula, Kakuk Gyula, Kári-Horváth Attila, Szakál Zoltán, Dr. Zsidai László

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Előgyártmány és képlékeny alakítási tervezési gyakorlat
Alcím-
szemelvényA tankönyv a gépgyártástechnológiai technikus négy könyvből álló tananyagcsomagjába illeszkedve, a 108/1.2/0276-06 Képlékeny alakítás, előgyártmány gyártás és a 108/1.3/0276-06 Előgyártmány és képlékeny alakítási tervezési gyakorlat tananyagelemekhez készült.
Műfaj, típus-
Kiadási év2010
Matematika 8. Gondolkodni jó!
Alcímtankönyv
szemelvény• több száz új kompetenciafejlesztő feladat, amely szokatlan, érdekes és újszerű problémahelyzetből indul ki • a korábbinál jóval több érdekes, motiváló feladat • a hatékony tanulást megkönnyítő módszertani segítség a margón • még nagyobb hangsúly a keresztkompetenciák fejlesztésén • tanulhatóság-taníthatóság messzemenő figyelembevétele • koncentrikus, kis lépésekben bővítve építkező, az ismeretek elmélyítésén alapuló, jól bevált módszertan • a fogalmi háló rendszerszemléletű kialakítása • a precíz és igényes tudás biztonsága, széles körű differenciálási lehetőség • egységes koncepció
Műfaj, típus-
Kiadási év2019
Matematika 7. felmérő javítókulcsok C, D, E, F
AlcímGondolkodni jó! tanári példány C, D, E, F változat
szemelvény• kritériumorientált mérési eszközök • az évfolyam követelményei szerint • részletes értékelési útmutató • tényleges minősítő dolgozatok megíratása • a tanulók munkájának gyors ellenőrzése • ötletek az eltérő megoldások alkalmazására • az önellenőrzési képesség fejlesztése
Műfaj, típus
Kiadási év2015
Matematika 7. felmérő feladatsorok F
AlcímGondolkodni jó! emelt szint F változat
szemelvényA felmérő feladatsorok olyan kritériumorientált mérési eszközök, amelyek egyre inkább lehetővé teszik, hogy a sok féle helyi tanterv ellenére viszonylag egységes követelményrendszer alakuljon ki az iskolákban. A Felmérő feladatsorok a tankönyvekre, gyakorlókra építve, a követelményeket lefedve készültek. Ebben a kötetben az F változat található. A megoldásokat a tanári példány tartalmazza, amelyben a javítókulcs és az értékelési útmutató is megtalálható. A kiadványt az általános iskolák 7. osztályos és a nyolcosztályos gimnázium 3. osztályos tanulói számára ajánljuk.
Műfaj, típus
Kiadási év2013
Betöltés...
termékek összehasonlitása