Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Forgácsoló eljárások tervezése

Elérhetőség: 5-7 munkanap

6.20

A tankönyv a gépgyártástechnológiai technikus négy könyvből álló tananyagcsomagjába illeszkedve, a 108/4.1/276-06 Forgácsoló eljárások tervezése tananyagelemhez készült.

db
Kategóriák: , Szerző: Kiadó:
Kiadói Cikkszám: NS - 10 8027606003 - 7
Formátum / Oldalszám: B/5, ragasztókötött, 188 oldal
Kiadási év: 2010

A tankönyv a gépgyártástechnológiai technikus négy könyvből álló tananyagcsomagjába illeszkedve, a 108/4.1/276-06 Forgácsoló eljárások tervezése tananyagelemhez készült. A tankönyvcsalád tagjai: Előgyártmány és képlékeny alakítási tervezési gyakorlat, a Forgácsoló eljárások tervezése, a Szereléstechnológiák, valamint a Gyártástervezés c. tankönyvek.
A forgácsoló eljárások az alkatrész gyártási folyamatában a leggyakoribb megmunkálási módszerek. A gépgyártás-technológus technikus munkája során gyakran találkozik olyan feladattal, amikor a forgácsolási eljárások közül kell választania az alkatrész gyártástervezésének valamelyik szakaszában, műveletében. Feladatához sokrétű számítási feladat elvégzése is tartozik. A gyártástechnológusi szemlélet kialakulását a tankönyvben részletesen kidolgozott mintafeladatok segítik. A tankönyvcsalád valamennyi tagja szorosan épít az NS 108 027606 001-3 jelű Műszaki táblázatok című tankönyvre, amelynek anyaga nem csak a tanulmányok során, hanem a vizsgán és az életben is hasznosítható.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Forgácsoló eljárások tervezése
szemelvényA tankönyv a gépgyártástechnológiai technikus négy könyvből álló tananyagcsomagjába illeszkedve, a 108/4.1/276-06 Forgácsoló eljárások tervezése tananyagelemhez készült.
Kiadási év2010
Varrómunkás anyag- és áruismeret
szemelvénySpeciális szakiskola; anyag- és áruismeret tantárgy; varrómunkás; szakképzés
Kiadási év2001
Vándorlegénységtől a Népművészet Mestere címig
szemelvényHa a népművészetről hallunk, arra gondolunk, hogy ez már a múlté, ez már történelem. Ha a hagyományokat halljuk emlegetni, úgy érezzük, ez valami statikus, megváltoztathatatlan valami, amit csak őrizni, ápolni lehet és kell. Élő népművészetről, a folyamatosan változó, alakuló hagyományokról a magyar népi kultúra megéléséről, a mindennapokban is használható magyar és népi kultúráról kevesebbet tudunk.
Kiadási év2017
Takarmányozástan
szemelvényA tankönyv az Állatgondozó szakképesítéshez készült, elsősorban a speciális szakiskolák számára, a tanulásban akadályozott tanulóknak adaptált központi program alapján. Összhangban van a nevezett szakképesítés szakmai és vizsgáztatási követelményeivel. Természetesen jól alkalmazható a szakiskolákban is, különösen az olvasási nehézséggel és szövegértéssel küzdő tanulók esetében.
Kiadási év1998
Betöltés...
termékek összehasonlitása