Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Kerékpárszerelési i smeretek

Kerékpárszerelő képzést folytató speciális szakiskolák tankönyve
Elérhetőség: 5-7 munkanap

23.20

A tankönyv a Kerékpárszerelő szakképesítéshez készült, elsősorban a speciális szakiskolák számára, a tanulásban akadályozott tanulóknak adaptált központi program alapján. Összhangban van a nevezett szakképesítés szakmai és vizsgáztatási követelményeivel. Természetesen jól alkalmazható a szakiskolákban is, különösen az olvasási nehézséggel és szövegértéssel küzdő tanulók esetében.

db
Kategóriák: , , , Szerző: Kiadó:
Kiadói Cikkszám: NS-SP-K
Formátum / Oldalszám: 30 cm, 234 oldal
Kiadási év: 2019

A szerző elsődleges célja a tanulók érdeklődésének felkeltése a szakma iránt, az érdeklődés folyamatos fenntartása, tanulási motivációjuk fokozása, végső soron hozzájárulás leendő foglalkozásuk megszerettetéséhez. Mindezek mellett korszerű, tudományos igényességgel megalapozott szakmai ismeretek nyújtására is törekedett a szerző.

A felsorolt célok megvalósítása érdekében a tankönyv több tekintetben eltér az úgynevezett hagyományos tankönyvektől. A jól olvashatóság és a könnyebb érthetőség érdekében a szöveg nagyobb betűméretben íródott. A laza szerkesztésmód, a jó áttekinthetőség könnyebbé teszi a tanulást. A vastagításokkal kiemelt lényeg segíti az ismeretek bevésését, megőrzését.

A tankönyv mondatszerkesztése egyszerű, a megfogalmazás rövid, tömör. A tankönyv végén lévő ellenőrző kérdések könnyen érthetőek, egyértelmű válaszok adására serkentőek, a vizsgára való felkészítést, felkészülést jól szolgálják. Az ábrák többsége színes, érdeklődést felkeltő, motiváló hatású.
A tartalomjegyzék főbb részei:

Bevezető
Amit a ma is használatos bringáról tudni kell
A kerékpár felépítése
Kerékpárszerelés, javítás, szervizelés
Kenési helyek a kerékpárokon
Felszerelések
Karbantartás, hibakeresés, vészhelyzet
Eltérés a hagyományostól
Műhelyfelszereltség
Környezetvédelem
Munkavédelem
Idegen nyelvű kifejezések
Ellenőrző kérdések
Utószó

A tankönyvhöz kapcsolódó taneszközök:

Kerékpárszerelési ismeretek I. című oktatófilm
Kerékpárszerelési ismeretek II. című oktatófilm
(A filmek hallássérültek számára feliratos formában is kaphatók)
Kerékpárszerelési ismeretek I. című interaktív tananyag CD-n
Kerékpárszerelési ismeretek II. című interaktív tananyag CD-n
Jelszótár a Kerékpárszerelő szakképesítéshez hallássérültek számára

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Kerékpárszerelési i smeretek
AlcímKerékpárszerelő képzést folytató speciális szakiskolák tankönyve
szemelvényA tankönyv a Kerékpárszerelő szakképesítéshez készült, elsősorban a speciális szakiskolák számára, a tanulásban akadályozott tanulóknak adaptált központi program alapján. Összhangban van a nevezett szakképesítés szakmai és vizsgáztatási követelményeivel. Természetesen jól alkalmazható a szakiskolákban is, különösen az olvasási nehézséggel és szövegértéssel küzdő tanulók esetében.
Műfaj, típus-
Kiadási év2019
Informatika tankönyv
Alcímaz általános iskolák alsó tagozata számára
szemelvény• iskolai és otthoni tanuláshoz • szöveg- és képszerkesztés • Comenius Logo • algoritmusszerkesztés • rajzos és animációs feladato
Műfaj, típus-
Kiadási év2007
Technika tankönyv 2.
Alcím2. osztályosoknak
szemelvénymódszertanilag és munkaformákban is változatos feldolgozás • segítséget ad a finommanipulációs készségek, a szem-kéz koordináció fejlesztéséhez, amelyek elengedhetetlenek többek között a betűformálás, az írás ritmusának és lendületének kialakításához is • magasabb óraszámhoz, egész napos oktatáshoz, illetve differenciált munkaszervezéshez alkalmazható feladatok
Kiadási év2010
Technika tankönyv 1.
Alcím1. osztályosoknak
szemelvényNem csak a betűtanulást könnyíti meg, ha az egyre ügyesedő kis kezek sok apró magocskát fognak, ragasztóznak meg és helyeznek el, papírt tépnek, hajtanak, gömbölyítenek és redőznek. Az íróeszköz helyes tartásához, a betűformálás, az írás ritmusának és lendületének kialakításához szükséges készségek gyorsabb fejlődése nemcsak a tanító munkáját teszi hatékonyabbá, nem csak közvetlen hatásaival fejleszt olyan területeket, mint a szem-kéz koordináció, hanem egy döntő időszakban a tanulónak a manuális tevékenységekhez való egész hozzáállását alakítja, formálja kedvezően.
Kiadási év2010
Betöltés...
termékek összehasonlitása