Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Központifűtés – és csőhálózatszerelő feladatok

Elérhetőség: 5-7 munkanap

8.00

A tankönyv a Központifűtés- és csőhálózat-szerelő szakképesítés speciális szakmai moduljához, a 0107-06 Központifűtés- és csőhálózat-szerelő feladatokhoz készült.

db
Kategóriák: , , , Szerző: Kiadó:
Kiadói Cikkszám: NS - 095010706001 - 1/A
Formátum / Oldalszám: papír, 333 oldal
Kiadási év: 2007

A tankönyv a bevezető rövid általános alapismeretek mellett felöleli a fűtési csőhálózat-szerelésnek, a fűtőtest-szerelésnek, a kazánszerelésnek, a fűtési rendszerek beüzemelésének és beszabályozásának, valamint a fűtési rendszerek karbantartásának elméleti ismereteit és gyakorlati feladatait.
Elsősorban az iskolarendszerű képzésben résztvevő tanulóknak, tanfolyami oktatásban résztvevő leendő szakmunkásoknak, központi- és csőhálózat-szerelő vállalkozóknak szól. Javasoljuk azoknak a már dolgozó szakmunkásoknak, épületgépészeti vállalkozóknak is, akik a mindennapok kihívásaival szemben tudásuk felfrissítésére törekednek. Ugyancsak haszonnal forgathatják mindazon megrendelők, akik tudatos vásárlókká kívánnak válni, illetve leendő fűtési rendszerük kiválasztásban értően közre kívánnak működni.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Központifűtés – és csőhálózatszerelő feladatok
Alcím-
szemelvényA tankönyv a Központifűtés- és csőhálózat-szerelő szakképesítés speciális szakmai moduljához, a 0107-06 Központifűtés- és csőhálózat-szerelő feladatokhoz készült.
Műfaj, típus-
Kiadási év2007
Informatika tankönyv
Alcímaz általános iskolák alsó tagozata számára
szemelvény• iskolai és otthoni tanuláshoz • szöveg- és képszerkesztés • Comenius Logo • algoritmusszerkesztés • rajzos és animációs feladato
Műfaj, típus-
Kiadási év2007
Technika tankönyv 2.
Alcím2. osztályosoknak
szemelvénymódszertanilag és munkaformákban is változatos feldolgozás • segítséget ad a finommanipulációs készségek, a szem-kéz koordináció fejlesztéséhez, amelyek elengedhetetlenek többek között a betűformálás, az írás ritmusának és lendületének kialakításához is • magasabb óraszámhoz, egész napos oktatáshoz, illetve differenciált munkaszervezéshez alkalmazható feladatok
Kiadási év2010
Technika tankönyv 1.
Alcím1. osztályosoknak
szemelvényNem csak a betűtanulást könnyíti meg, ha az egyre ügyesedő kis kezek sok apró magocskát fognak, ragasztóznak meg és helyeznek el, papírt tépnek, hajtanak, gömbölyítenek és redőznek. Az íróeszköz helyes tartásához, a betűformálás, az írás ritmusának és lendületének kialakításához szükséges készségek gyorsabb fejlődése nemcsak a tanító munkáját teszi hatékonyabbá, nem csak közvetlen hatásaival fejleszt olyan területeket, mint a szem-kéz koordináció, hanem egy döntő időszakban a tanulónak a manuális tevékenységekhez való egész hozzáállását alakítja, formálja kedvezően.
Kiadási év2010
Betöltés...
termékek összehasonlitása