Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Parkgondozás és parkfenntartás II.

Elérhetőség: 5-7 munkanap

8.80

A tankönyv a Kerti munkás és a Parkgondozó szakképesítésekhez készült, elsősorban a speciális szakiskolák számára, a tanulásban akadályozott tanulóknak adaptált központi program alapján. Összhangban van a nevezett szakképesítés szakmai és vizsgáztatási követelményeivel. Természetesen jól alkalmazható a szakiskolákban is, különösen az olvasási nehézséggel és szövegértéssel küzdő tanulók esetében.

db
Kategóriák: , Szerző: Kiadó:
Kiadói Cikkszám: NS-SP-P/II
Kiadási év: 2001

A szerző elsődleges célja a tanulók érdeklődésének felkeltése a szakma iránt, az érdeklődés folyamatos fenntartása, tanulási motivációjuk fokozása, végső soron hozzájárulás leendő foglalkozásuk megszerettetéséhez. Mindezek mellett korszerű, tudományos igényességgel megalapozott szakmai ismeretek nyújtására is törekedett az alkotó.
A felsorolt célok megvalósítása érdekében a tankönyv több tekintetben eltér az úgynevezett hagyományos tankönyvektől. A jól olvashatóság és a könnyebb érthetőség érdekében a szöveg nagyobb betűméretben íródott. A laza szerkesztésmód, a jó áttekinthetőség könnyebbé teszi a tanulást. A vastagításokkal kiemelt lényeg segíti az ismeretek bevésését, megőrzését. Az összefoglaló táblázatok szintén hozzájárulnak a tananyag rögzítéséhez, feldolgozásához, alkalmazásához.
A tankönyv mondatszerkesztése egyszerű, a megfogalmazás rövid, tömör. A vizsgára való felkészítést, felkészülést jól szolgálja. Az ábrák színesek, szemet gyönyörködtetőek. Szépek a növénynevek alatt alkalmazott színes szimbólumok. Értelmezésük folyamatos ismétlésre késztet, ezáltal segítik a bevésést.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Parkgondozás és parkfenntartás II.
Alcím-
szemelvényA tankönyv a Kerti munkás és a Parkgondozó szakképesítésekhez készült, elsősorban a speciális szakiskolák számára, a tanulásban akadályozott tanulóknak adaptált központi program alapján. Összhangban van a nevezett szakképesítés szakmai és vizsgáztatási követelményeivel. Természetesen jól alkalmazható a szakiskolákban is, különösen az olvasási nehézséggel és szövegértéssel küzdő tanulók esetében.
Műfaj, típus-
Kiadási év2001
Faipari szakmai táblázatok és képletgyűjtemény
Alcím-
szemelvény-
Műfaj, típus-
Kiadási év2017
Matematika 6. feladatmegoldások
AlcímGondolkodni jó!
szemelvénySegíti a tanulók munkájának gyors ellenőrzését, lerövidíti a tanórákra való felkészülés idejét. Ötleteket ad eltérő megoldások alkalmazására, a megoldások feldolgozására. Lehetővé teszi a tanulók önálló, illetve tanár nélküli csoportos gyakorlását, így fejleszti önellenőrzési képességüket – amely elengedhetetlen a későbbi tanulmányok sikeressége és a megfelelő tanulási kompetencia kialakításához. A helyes tanulási szokások kialakítása és a tudásszerző képességek fejlesztése mellett szinte nélkülözhetetlen segítség a gyermekeiknek a tanulás során segíteni kívánó szülők számára!
Műfaj, típus
Kiadási év2017
Matematika 6. felmérő feladatsorok
AlcímGondolkodni jó! javítókulcsok A-B
szemelvényA tankönyvekhez kapcsolódó Felmérő feladatsorokkal a tantervben, illetve a kapcsolódó Programokban megfogalmazott követelményeket konkretizálják, operacionalizálják és hierarchizálják a szerzők.
Műfaj, típus
Kiadási év2015
Betöltés...
termékek összehasonlitása