Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Szerszámok és készülékek gyártása

Elérhetőség: 5-7 munkanap

8.60

A tankönyv elsősorban az iskolarendszerű képzésben résztvevő Szerszámkészítő tanulók számára, a szakképesítés 136/0226-06 Szerszámok és készülékek gyártása moduljához íródott.

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó:
Kiadói Cikkszám: NS-136022606001-1
Formátum / Oldalszám: B/5, ragasztókötött, 298 oldal
Kiadási év: 2008

Az első rész a fémes és a nemfémes anyagok alakításáról szól, a szerszámkészítés szempontjából lényeges részek kiemelésével. A fémek alakítása fejezetben az öntési, porkohászati eljárásokról valamint a képlékenyalakításokról van szó, a nemfémek alakítása során a műanyagok, illetve az egyéb anyagok megmunkálását tárgyalja. A második rész a szerszámkészítés technológiájáról szól. A hidegalakító szerszámokkal kapcsolatos rész egy összetett szerszám készítését mutatja be. A műanyagalakító-, az öntő- valamint a kovácsoló szerszámok készítését is gyakorlati nézőpontból tárgyalja. A tankönyv harmadik része a készülékek osztályozásáról, felhasználásáról, alkalmazásairól, kialakításáról és elkészítésének módjairól szól. A negyedik fejezet a szerszámkészítéshez szorosan kapcsolódó hőkezelési eljárásokat mutatja be.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Szerszámok és készülékek gyártása
Alcím-
szemelvényA tankönyv elsősorban az iskolarendszerű képzésben résztvevő Szerszámkészítő tanulók számára, a szakképesítés 136/0226-06 Szerszámok és készülékek gyártása moduljához íródott.
Szerző
Műfaj, típus-
Kiadási év2008
Életvitel és gyakorlati ismeretek 4.
Alcím4. osztály
szemelvény-
Kiadási év2015
Életvitel és gyakorlati ismeretek 3.
Alcím3. osztály
szemelvény-
Kiadási év2015
Életvitel és gyakorlati ismeretek 1-2.
Alcím1–2. osztály
szemelvény-
Kiadási év2014
Betöltés...
termékek összehasonlitása