Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Takarmányozástan

Elérhetőség: 5-7 munkanap

2.80

A tankönyv az Állatgondozó szakképesítéshez készült, elsősorban a speciális szakiskolák számára, a tanulásban akadályozott tanulóknak adaptált központi program alapján. Összhangban van a nevezett szakképesítés szakmai és vizsgáztatási követelményeivel. Természetesen jól alkalmazható a szakiskolákban is, különösen az olvasási nehézséggel és szövegértéssel küzdő tanulók esetében.

db

A szerző elsődleges célja a tanulók érdeklődésének felkeltése a szakma iránt, az érdeklődés folyamatos fenntartása, tanulási motivációjuk fokozása, végső soron hozzájárulás leendő foglalkozásuk megszerettetéséhez. Mindezek mellett korszerű, tudományos igényességgel megalapozott szakmai ismeretek nyújtására is törekedett az alkotó.

A felsorolt célok megvalósítása érdekében a tankönyv több tekintetben eltér az úgynevezett hagyományos tankönyvektől. A jól olvashatóság és a könnyebb érthetőség érdekében a szöveg nagyobb betűméretben íródott. A laza szerkesztésmód, a jó áttekinthetőség könnyebbé teszi a tanulást. A vastagításokkal kiemelt lényeg segíti az ismeretek bevésését, megőrzését. Az összefoglaló táblázatok, a fejezetek végén lévő kérdések és feladatok szintén hozzájárulnak a tananyag rögzítéséhez, feldolgozásához, alkalmazásához.

A tankönyv mondatszerkesztése egyszerű, a megfogalmazás rövid, tömör. A kérdések könnyen érthetőek, egyértelmű válaszok adására serkentőek, a vizsgára való felkészítést, felkészülést jól szolgálják. Az ábrák egy része színes, érdeklődést felkeltő.

A tartalomjegyzék főbb részei:

Bevezetés
A takarmányok alkotórészei
Takarmányozási alapismeretek
A takarmányok csoportosítása
A takarmányok tartósítása
A gazdasági állatok takarmányozásának gyakorlata
Idegen szavak és kifejezések jelentése

A tankönyv egy tankönyvcsalád része. Az alábbi tankönyvek kapcsolódnak hozzá:

Általános állattenyésztés
Állattenyésztési és tartási ismeretek I.
Baromfitenyésztés
Házinyúltenyésztés
Juhtenyésztés
Kecsketenyésztés
Állattenyésztési és tartási ismeretek II.
Lótenyésztés
Sertéstenyésztés
Szarvasmarha-tenyésztés
Szántóföldi növénytermesztés
Műszaki ismeretek ( növénytermesztéshez, állattenyésztéshez )

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Takarmányozástan
Alcím-
szemelvényA tankönyv az Állatgondozó szakképesítéshez készült, elsősorban a speciális szakiskolák számára, a tanulásban akadályozott tanulóknak adaptált központi program alapján. Összhangban van a nevezett szakképesítés szakmai és vizsgáztatási követelményeivel. Természetesen jól alkalmazható a szakiskolákban is, különösen az olvasási nehézséggel és szövegértéssel küzdő tanulók esetében.
Műfaj, típus-
Kiadási év1998
Életvitel és gyakorlati ismeretek 4.
Alcím4. osztály
szemelvény-
Kiadási év2015
Életvitel és gyakorlati ismeretek 3.
Alcím3. osztály
szemelvény-
Kiadási év2015
Életvitel és gyakorlati ismeretek 1-2.
Alcím1–2. osztály
szemelvény-
Kiadási év2014
Betöltés...
termékek összehasonlitása