Előkészítés

Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Nyelvi és kommunikációs ismeretek

Elérhetőség: 5-7 munkanap

6.20

A könyv segítséget nyújt a tudatos és igényes nyelvhasználathoz, az anyanyelvi oktatást, a nyelvművelést szolgálja. Ajánljuk a könyvet tanároknak és tanulóknak, vezetőknek és beosztottaknak, mindazoknak, akik a nyelvi és kommunikációs ismeretek rendszerező áttekintésére kíváncsiak, akiknek igénye az anyanyelvi művelődés.

db
Kategóriák: , , , Szerzők: , , Kiadó:
Formátum / Oldalszám: B5, ragasztott kartonált, 168
Évfolyam / Korosztály: 9, 10, 11, 12 évfolyam
Kiadási év: 2003

A kiadvány az eredményes kommunikációhoz kíván segítséget nyújtani a nyelvi kifejezőeszközök megfelelő használatának bemutatásával. Beszélgetéseink, tárgyalásaink, levelezéseink során a nyelvi kifejezőeszközök gazdag tárházából úgy kell válogatnunk, hogy kommunikációnk élőszóban vagy írásban egyaránt hűen és hatásosan közvetítse gondolatainkat, akaratunat, érzelmeinket.

A könyv e cél megvalósításához nyújt segítséget: a tudatos és igényes nyelvhasználatot, az anyanyelvi képzést, a nyelvművelést szolgálja.  A nyelvi ismereteket a kommunikációs készség fejlesztése, a kommunikációban való felhasználás szempontjából tárgyalja. Érinti a beszédtechnika, a  nyelvművelés és a nem nyelvi kommunikáció területeit is.

A könyv mindenkinek hasznos, akinek igénye az anyanyelvi művelődés, a nyelvi szempontból is kulturált munkavégzés. Kitér –többek között –

· a hangtani, szótani és mondattani rendszerre,
· a szóbeli és írásbeli kommunikáció eszközeire.
· a nyelvi kommunikáció stílusára, hangnemére, a nyelvi illem fontosságára.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Nyelvi és kommunikációs ismeretek
Alcím-
szemelvényA könyv segítséget nyújt a tudatos és igényes nyelvhasználathoz, az anyanyelvi oktatást, a nyelvművelést szolgálja. Ajánljuk a könyvet tanároknak és tanulóknak, vezetőknek és beosztottaknak, mindazoknak, akik a nyelvi és kommunikációs ismeretek rendszerező áttekintésére kíváncsiak, akiknek igénye az anyanyelvi művelődés.
Műfaj, típus-
Kiadási év2003
Nyelvtan helyesírás I-II.
AlcímMunkáltató tankönyv a 3. osztály számára
szemelvényMi az erénye ennek a nyelvtankönyvnek? Az, hogy rendkívül gyakorlatias. A szerző - a saját oktatási tapasztalatai alapján - rengeteg jó, és ötletes, játékos feladatsort állított össze, és ezek segítségével a tanulók könnyebben sajátíthatják el az anyanyelvi ismereteket.
Kiadási év2014
Bevezetés a korszerű sporttáplálkozásba
Alcím-
szemelvény-
Műfaj, típus
Kiadási év2007
Magyar Nyelvtan 4.
Alcím-
szemelvény

A 4. évben nyelvtanból a melléknév, a számnév és a névutó megismerése történik, alaktanból pedig az igemódok témakörének feldolgozása.

Műfaj, típus-
Kiadási év2013
Betöltés...
termékek összehasonlitása