Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Gondolkodásfejlesztő játékok 0-9 éves korig

Elérhetőség: 5-7 munkanap

5.20

A gondolkodás és a kreativitás (legyen az művészeti, nyelvi, logikai, vagy matematikai) fejleszthető, fejlesztendő. Minél kisebb korban kezdjük el és minél játékosabban, annál jobb. Könnyebben fog menni a tanulás, javul a memória, s mindeközben szórakozunk.

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: B/5, ragasztókötött, 128
Évfolyam / Korosztály: 0-9 éves korig
Kiadási év: 2011

A szerző a londoni tanulási és gondolkodási készségek fejlesztésére létesített intézet (Centre for Thinking Skills) igazgatója. Minden korosztályt tanított már Angliában, külföldön, dolgozott iskolaigazgatóként is. Már közel harminc könyve jelent meg, amelyek a gondolkodás és a tanulás elméletével és módszertanával foglalkoznak.

E könyv Fisher gondolkodásfejlesztő sorozatának hazánkban megjelent legújabb kötete. A szereteten és a fizikai gondoskodáson túl minden gyermeknek szüksége van játékra is. Olyan játékokra is, amelyek gondolkodásra, szellemi tevékenységre serkentik őket, s amelyek révén gördülékenyebben történik szocializációjuk is.

A Gondolkodásfejlesztő játékok mintegy 200 fejtörő játékot tartalmaz, amelyek zöme különösebb eszközök nélkül, bárhol (vonaton, repülőn, váróteremben) játszható. Olyan családoknak, szülőknek ajánljuk, akik szívesen játszanak, „agyalnak” együtt gyerekeikkel.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Gondolkodásfejlesztő játékok 0-9 éves korig
Alcím-
szemelvényA gondolkodás és a kreativitás (legyen az művészeti, nyelvi, logikai, vagy matematikai) fejleszthető, fejlesztendő. Minél kisebb korban kezdjük el és minél játékosabban, annál jobb. Könnyebben fog menni a tanulás, javul a memória, s mindeközben szórakozunk.
Műfaj, típus-
Kiadási év2011
Életvitel és gyakorlati ismeretek 4.
Alcím4. osztály
szemelvény-
Kiadási év2015
Életvitel és gyakorlati ismeretek 3.
Alcím3. osztály
szemelvény-
Kiadási év2015
Életvitel és gyakorlati ismeretek 1-2.
Alcím1–2. osztály
szemelvény-
Kiadási év2014
Betöltés...
termékek összehasonlitása