Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Mi? Mi! Avagy diszlexiás képregény

gyakorlókönyv nehezen olvasó gyerekeknek
Elérhetőség: 5-7 munkanap

6.80

Ha szorgalmasan végigolvasod velünk a gyakorlatokat,?akkor MI történik? Mi is? Hát az, hogy Te, Son Gon és én, tehát: Mi sokkal jobban fogunk olvasni.

db
Kategóriák: , , Szerzők: , Kiadó: Műfaj: , , , ,
Kiadói Cikkszám: MK–02131
Formátum / Oldalszám: A4, ragasztókötött, puhatábla, 164 oldal
Illusztráció: fekete-fehér képek és rajzok
Évfolyam / Korosztály: 3. és 4. osztály
Kiadási év: 2006

Mi ez? – kérdezheted e könyvet kezedbe véve.
Mi? Természetesen: MI??MI!, azaz én: Tonó, meg a barátom: Son Gon, aki koreai fiú, no meg persze Te, kedves nehezen olvasó társunk. Én, Ő és Te, vagyis: Mi vagyunk a könyv hősei.
És ha szorgalmasan végigolvasod velünk a gyakorlatokat,?akkor MI történik? Mi is? Hát az, hogy Te, Son Gon és én, tehát: Mi sokkal jobban fogunk olvasni. És ez a cél. Szerintem gyere, és kezdjük el!

Jó hangulatú, jobbára a köznapi társalgást idéző gyakorlóanyagot nyújtunk át a nehezen olvasó 8-12 éves gyermekeknek. Használatát javasoljuk logopédiai terápián, otthoni gyakorláson vagy iskolai korrepetáláson egyaránt.

De miután az olvasástechnikai feladatok azoknak a gyermekeknek is fejlesztik az olvasási szintjét, akiknél különösebb gondot nem észlelünk, 3. és 4. osztályban a gyakorlóanyagot osztálykeretben történő alkalmazásra is melegen ajánljuk.

Bármely olvasókönyv kiegészítése lehet a MI? MI!, hiszen érdekes feladatait szívesen végzik a gyermekek. Megfigyeléseink szerint az olvasási készség mellett a gyermekek helyesírását is fejlesztik a könyv feladatai. Fontos eleme a gyakoroltatásnak a betűkártyákkal végzett szótagolvasás.

Egy-egy makacsabb betűtévesztés esetén akár mindennap lehet velük gyakorolni. Javasoljuk, hogy a betűkártyákat kivágás után egy borítékban tárolják, mert így nem vesznek el. A szóanyag, amellyel dolgozunk, meglehetősen speciális.

Hiszen anyanyelvünk szókészletéből azzal a céllal válogattunk, hogy a különböző olvasástechnikai nehézségek, többek között a betűcserék oldását a leghatékonyabban segítsük.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Mi? Mi! Avagy diszlexiás képregény
Alcímgyakorlókönyv nehezen olvasó gyerekeknek
szemelvényHa szorgalmasan végigolvasod velünk a gyakorlatokat,?akkor MI történik? Mi is? Hát az, hogy Te, Son Gon és én, tehát: Mi sokkal jobban fogunk olvasni.
Kiadási év2006
Életvitel és gyakorlati ismeretek 4.
Alcím4. osztály
szemelvény-
Kiadási év2015
Életvitel és gyakorlati ismeretek 3.
Alcím3. osztály
szemelvény-
Kiadási év2015
Életvitel és gyakorlati ismeretek 1-2.
Alcím1–2. osztály
szemelvény-
Kiadási év2014
Betöltés...
termékek összehasonlitása