Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Osztályközösség-építés

a szakiskolák 9. évfolyama számára
Elérhetőség: 5-7 munkanap

3.70

A tanárok és a diákok közös célja, hogy az egy osztályba járó tanulók valódi közösséget alkossanak, mert az iskolai, szakmai előrehaladás és a tanulás sikeressége csak a társakkal való együttműködés által valósulhat meg.

db
Kategóriák: , , , , Szerzők: , Kiadó:
Formátum / Oldalszám: puhatábla, 80
Évfolyam / Korosztály: 9. évfolyam
Kiadási év: 2013

Többféle feladattítpust tartalmaz a könyv, az önálló feladatmegoldástól a csoportmunkán keresztül a projektmunkáig mindenki megtalálhatja a számára legérdekesebbet. A szakmára való felkészüléshez, a későbbi karrierépítéshez is segítséget nyújtanak a tankönyv feladatai.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Osztályközösség-építés
Alcíma szakiskolák 9. évfolyama számára
szemelvényA tanárok és a diákok közös célja, hogy az egy osztályba járó tanulók valódi közösséget alkossanak, mert az iskolai, szakmai előrehaladás és a tanulás sikeressége csak a társakkal való együttműködés által valósulhat meg.
Kiadási év2013
Faipari szakmai táblázatok és képletgyűjtemény
Alcím-
szemelvény-
Kiadási év2017
Elsősegélynyújtási alapismeretek
Alcím-
szemelvényA tankönyv elsősorban a szakiskolai Elsősegély- nyújtási alapismeretek, Mindennapi ismeretek modulokhoz kapcsolódik, de eredményesen használható a szakközépiskola Egészségtan moduljához is.
Kiadási év2005
Ápolástani alapismeretek (átdolgozott)
AlcímElső, átdolgozott kiadás
szemelvényA tankönyv a Szociális gondozó szakképesítés 025/4.0/1851-06 Ápolási és gondozási ismeretek tananyagegységéhez, az iskolarendszerű képzésben résztvevő tanulóknak, valamint a tanfolyami oktatásban résztvevők számára készült. A könyv elsősorban azon képzésben résztvevők számára íródott, akiknek nincs előzetes egészségügyi végzettségük.
Kiadási év2015
Betöltés...
termékek összehasonlitása