Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Projektpedagógia

"Vezérfonal"
Elérhetőség: 5-7 munkanap

3.10

A könyvet azoknak a pedagógusoknak ajánljuk, akik szeretnének kreatívabb és a gyerekek megváltozott érdeklődéséhez közelebb álló, együttműködésre késztető, modern pedagógiai módszert alkalmazni óráikon, és szeretnék elősegíteni a valóban hatékony és sikeres tanulást a tanulási folyamat során.

db
Kategóriák: , Szerzők: , Kiadó:
Formátum / Oldalszám: ragasztott, 124
Kiadási év: 2010

A világ változásai folyamatosan új feladatok elé állítják az oktatási intézményeket és a gyakorló pedagógusokat. A projektpedagógia a lehetséges megoldások közül az a sikeres módszer, melynek segítségével lépést tarthatunk ezekkel a változásokkal. A projektek során egyszerre több különböző tudományág és művészeti forma bevonásával valósíthatjuk meg egy adott téma feldolgozását a tanórán, több irányból közelítünk komplex módon egy probléma vagy kérdés felé, ezáltal egyszerre több készséget, képességet mozgatunk meg és fejlesztünk a válaszok megtalálásához, a közös cél eléréséhez.

A szerzők a projektpedagógia gyakorlati megvalósításához nyújtanak hasznos “vezérfonalat” és útmutatót azoknak a pedagógusoknak, akik szeretnék saját gyakorlatukba ültetni a projektpedagógia módszerét, és mind tanítványaik, mind a pedagógus szakma javára kamatoztatni kívánják e módszer előnyeit.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Projektpedagógia
Alcím"Vezérfonal"
szemelvényA könyvet azoknak a pedagógusoknak ajánljuk, akik szeretnének kreatívabb és a gyerekek megváltozott érdeklődéséhez közelebb álló, együttműködésre késztető, modern pedagógiai módszert alkalmazni óráikon, és szeretnék elősegíteni a valóban hatékony és sikeres tanulást a tanulási folyamat során.
Műfaj, típus-
Kiadási év2010
Életvitel és gyakorlati ismeretek 4.
Alcím4. osztály
szemelvény-
Kiadási év2015
Életvitel és gyakorlati ismeretek 3.
Alcím3. osztály
szemelvény-
Kiadási év2015
Életvitel és gyakorlati ismeretek 1-2.
Alcím1–2. osztály
szemelvény-
Kiadási év2014
Betöltés...
termékek összehasonlitása