Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni történetekkel

Elérhetőség: 5-7 munkanap

4.60

A Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni történetekkel című könyve a gondolkodás, a tanulás és a nyelv fejlesztéséhez ad programot. Felhasználható tanórákon és az iskolai oktatás keretein kívül, egyéni és csoportmunka során.  30 közismert történet segíti a 7-11 éves gyerekeket abban, hogy módszeresen végiggondolják egy-egy téma feldolgozásának lehetőségeit.

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: puhatáblás - ragasztókötött, 110
Kiadási év: 2008

Robert Fisher a londoni tanulási és gondolkodási készségek fejlesztésére létesített intézet (Centre for Thinking Skills) igazgatója, a West London Institute, College of Brunel University tanára. Minden korosztályt tanított már Angliában, külföldön, és dolgozott iskolaigazgatóként is. Húsz könyve jelent meg, amelyek a gondolkodás és a tanulás elméletével és módszertanával foglalkoznak.

A bevezető tanulmányból kiderül, hogyan segítsük a gyerekeket a történetek feldolgozásában. – A történetek végén a gondolkodást és a megbeszélést segítő vázlat ad ötleteket a feldolgozáshoz. A kötet kiegészítője Robert Fisher gondolkodást és tanulási képességeket fejlesztő könyveinek.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni történetekkel
Alcím-
szemelvényA Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni történetekkel című könyve a gondolkodás, a tanulás és a nyelv fejlesztéséhez ad programot. Felhasználható tanórákon és az iskolai oktatás keretein kívül, egyéni és csoportmunka során.  30 közismert történet segíti a 7-11 éves gyerekeket abban, hogy módszeresen végiggondolják egy-egy téma feldolgozásának lehetőségeit.
Műfaj, típus-
Kiadási év2008
Életvitel és gyakorlati ismeretek 4.
Alcím4. osztály
szemelvény-
Kiadási év2015
Életvitel és gyakorlati ismeretek 3.
Alcím3. osztály
szemelvény-
Kiadási év2015
Életvitel és gyakorlati ismeretek 1-2.
Alcím1–2. osztály
szemelvény-
Kiadási év2014
Betöltés...
termékek összehasonlitása