Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Tavaszi böngésző

Évszakos böngésző 2.
Elérhetőség: 5-7 munkanap

11.10

A hideg, havas tél után itt a jó illatú, langyos tavasz. Felpezsdül az élet. Az emberek és az állatok mind a szabadba vágynak. Mennyi látnivaló akad a kertben, a parkban, az utcán vagy a piactéren! Újabb történeteket fedezhetünk fel a képekbe rejtve, és a téli részből megismert szereplőket is viszontláthatjuk. Ha elég figyelmesen böngésszük a képeket, megtudhatjuk, hogy kivel mi történt az utolsó találkozásunk óta.

db
Kategóriák: , , , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: 260 x 340 mm, lapozó, keménytáblás, ragasztott kötött, 16 oldal
Illusztráció: Rotraut Susanne Berner rajzai
Évfolyam / Korosztály: 3-6 éveseknek
Kiadási év: 2017

“Ez a könyvsorozat négy, egymástól független, mégis egymást kiegészítő kötetből áll. Nem hagyományos meséket találunk a lapokon, melyeket a leírt szöveg felolvasásával mondunk el a gyerekeknek, hanem képpel elmesélt történetsorozatokat, melyek mindig a következő lapon folytatódnak, és a következő könyvben teljesednek ki. Egyszerre szemléltetnek folytonosságot, folyamatosságot és változást, átalakulást.

Az így észrevett és megfogalmazott részletek a gyerekeket mesefűzésre késztetik: Keressük meg, kutassuk fel, mondjuk ki, meséljük el!”

A képeskönyv végtelen számú mese lehetőségét rejti magában, bátran szabadon engedhetjük a fantáziánkat. A képek mindegyikén egy-egy új helyszín tárul a szemünk elé a társasháztól, a falusi környezeten át, a kisváros főteréig, és még sorolhatnánk.

A szereplők életében mindig történik valami. Sok közöttük a visszatérő karakter, akiknek a kalandjait egy könyvön belül is, de akár a négyrészes sorozat egészén át is nyomon követhetjük.

A jelenetek mindig az évszaknak megfelelőek, így a sorozatnak ebben a tavaszi részében hintázó, labdázó gyerekeket látunk, friss virágok díszítik a lakásokat, és kertészeti vásár zajlik a főtéren.

Nincs is annál kellemesebb, mint amikor egy gyermek órákon át hasal egy képeskönyv fölött, és lankadatlan kíváncsisággal böngészi a képeket, melyeken rengeteg ismerős dolgot, és még több újdonságot fedezhet fel minden egyes alkalommal.

Az alkotóművész sok kedves, humoros történetet rejt el gondosan megrajzolt, részletgazdag képein. Rotraut Susanne Berner korunk egyik legnépszerűbb és legelismertebb gyermekkönyv-illusztrátora.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Tavaszi böngésző
AlcímÉvszakos böngésző 2.
szemelvényA hideg, havas tél után itt a jó illatú, langyos tavasz. Felpezsdül az élet. Az emberek és az állatok mind a szabadba vágynak. Mennyi látnivaló akad a kertben, a parkban, az utcán vagy a piactéren! Újabb történeteket fedezhetünk fel a képekbe rejtve, és a téli részből megismert szereplőket is viszontláthatjuk. Ha elég figyelmesen böngésszük a képeket, megtudhatjuk, hogy kivel mi történt az utolsó találkozásunk óta.
Műfaj, típus-
Kiadási év2017
Életvitel és gyakorlati ismeretek 4.
Alcím4. osztály
szemelvény-
Kiadási év2015
Életvitel és gyakorlati ismeretek 3.
Alcím3. osztály
szemelvény-
Kiadási év2015
Életvitel és gyakorlati ismeretek 1-2.
Alcím1–2. osztály
szemelvény-
Kiadási év2014
Betöltés...
termékek összehasonlitása