Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Érzések képsorozat

32 történet
Elérhetőség: 5-7 munkanap

49.00

A rövid történetek mindennapi eseményeket mutatnak be, melyek érzelmeket váltottak ki. Pl. versenyfutás után dobogós helyezés, bánat az elszabadult papagáj után, izgalom és csodálkozás a trapézmutatvány alatt a cirkuszban és más történetek. Minden történetben egy-két szereplő van és a történet befejezésekor, közelről láthatjuk az arcán tükröződő érzelmeket.

db
Kategóriák: , , , Műfaj: ,
Formátum / Oldalszám: képek mérete: 9 x 9 cm
Évfolyam / Korosztály: 5 - 7 éves kor

Beszéljünk érzéseinkről és mutassuk meg őket. Minden korosztály számára ajánlott.
Tartalma: – 32 történet 3-7 képpel, összesen 147 kép – Mérete: 9 x 9 cm.

Szövegértés és kommunikáció kompetenciafejlesztéshez is ajánljuk!

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Érzések képsorozat
Alcím32 történet
szemelvényA rövid történetek mindennapi eseményeket mutatnak be, melyek érzelmeket váltottak ki. Pl. versenyfutás után dobogós helyezés, bánat az elszabadult papagáj után, izgalom és csodálkozás a trapézmutatvány alatt a cirkuszban és más történetek. Minden történetben egy-két szereplő van és a történet befejezésekor, közelről láthatjuk az arcán tükröződő érzelmeket.
Kim – hogyan folytatatódik a történet?
Alcím-
szemelvény12 történet a mindennapi eseményekről, amilyenekkel a gyermek naponta találkozhat. Azonban a kis improvizálók minden történetet kétféle módon fejezhetnek be. 12 db színes eset 5-7 képes kártyával
Műfaj, típus,
Képkártya szett 3db
AlcímEgy nap Floval, Kim, Köszi Kim
szemelvény3 db-os szett, részei: Egy nap floval képkártyasorozat, Kim - hogy folytatódik a történet képkártyasorozat, Köszönöm Kim! képkártyasorozat.
Műfaj, típus
Arckifejezések
Alcím-
szemelvényA játék segítségével képet kapnak a gyermekek az arc mimikájáról, érzelmek kifejezéséről. A beszéd és a nyelv, összekapcsolva mimikával, kifejezőbbé teszi a gyermekek kommunikációját.
Műfaj, típus-
Betöltés...
termékek összehasonlitása