Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Képkártya szett 3db

Egy nap Floval, Kim, Köszi Kim
Elérhetőség: 5-7 munkanap

86.00

3 db-os szett, részei:

Egy nap floval képkártyasorozat, Kim – hogy folytatódik a történet képkártyasorozat, Köszönöm Kim! képkártyasorozat.

db
Kategóriák: , , Műfaj:
Formátum / Oldalszám: papír, sokszínű. kártyák mérete 9x9 cm
Évfolyam / Korosztály: 4 éves kor

A játék számos színes képet tartalmaz, melyek mindennapi helyzeteket mutatnak be. Minden gyermek tud azonosulni a bemutatott helyzetekkel. A kártyákat használhatóak, mint útmutatás történetmeséléshez, beszélgetési témákhoz, első írási gyakorlatokhoz. A játék nyelvi szempontból tanulási nehézségekkel korlátozott gyermekek számára is alkalmas, mivel megértik a különböző mindennapi helyzeteket.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Képkártya szett 3db
AlcímEgy nap Floval, Kim, Köszi Kim
szemelvény3 db-os szett, részei: Egy nap floval képkártyasorozat, Kim - hogy folytatódik a történet képkártyasorozat, Köszönöm Kim! képkártyasorozat.
Műfaj, típus
Kim – hogyan folytatatódik a történet?
Alcím-
szemelvény12 történet a mindennapi eseményekről, amilyenekkel a gyermek naponta találkozhat. Azonban a kis improvizálók minden történetet kétféle módon fejezhetnek be. 12 db színes eset 5-7 képes kártyával
Műfaj, típus,
Arckifejezések
Alcím-
szemelvényA játék segítségével képet kapnak a gyermekek az arc mimikájáról, érzelmek kifejezéséről. A beszéd és a nyelv, összekapcsolva mimikával, kifejezőbbé teszi a gyermekek kommunikációját.
Műfaj, típus-
Érzések képsorozat
Alcím32 történet
szemelvényA rövid történetek mindennapi eseményeket mutatnak be, melyek érzelmeket váltottak ki. Pl. versenyfutás után dobogós helyezés, bánat az elszabadult papagáj után, izgalom és csodálkozás a trapézmutatvány alatt a cirkuszban és más történetek. Minden történetben egy-két szereplő van és a történet befejezésekor, közelről láthatjuk az arcán tükröződő érzelmeket.
Betöltés...
termékek összehasonlitása