Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Kim – hogyan folytatatódik a történet?

Elérhetőség: 5-7 munkanap

40.20

12 történet a mindennapi eseményekről, amilyenekkel a gyermek naponta találkozhat.
Azonban a kis improvizálók minden történetet kétféle módon fejezhetnek be.
12 db színes eset 5-7 képes kártyával

db
Kategóriák: , , Műfaj: ,
Formátum / Oldalszám: 9x9 cm
Évfolyam / Korosztály: 4 éves kor

Kimondottan alkalmas az előadás gyakorlása közben más gyerekek vagy csoport előtt a tréma leküzdésére.
A gyerekek a játék során megismerkednek ok-okozati összefüggésekkel, a megfogalmazással, az érzések elmondásával, és a tapasztalaton alapuló megfigyelésekkel.

72 kártya
beszéd gyakorlás
utasításokkal

12 színes képes történet ír le mindennapi, valamint izgalmas történeteket, mindegyiknek két lehetséges megoldása van. A kis elbeszélők döntenek arról, hogy a történet akár a saját értelmezésén keresztül is végződik-e. A történetek különösen alkalmasak arra, hogy támogassák a gyerekeket a csoport elõtt történõ beszédben és narrációban. Fontos nyelvi alapvető funkciókat edzhet, mint például a cselekvési sorozatok megragadása és megértése, a kronológiai sorozatok felismerése, valamint a megfigyelések és érzések megfogalmazása.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Kim – hogyan folytatatódik a történet?
Alcím-
szemelvény12 történet a mindennapi eseményekről, amilyenekkel a gyermek naponta találkozhat. Azonban a kis improvizálók minden történetet kétféle módon fejezhetnek be. 12 db színes eset 5-7 képes kártyával
Műfaj, típus,
Képkártya szett 3db
AlcímEgy nap Floval, Kim, Köszi Kim
szemelvény3 db-os szett, részei: Egy nap floval képkártyasorozat, Kim - hogy folytatódik a történet képkártyasorozat, Köszönöm Kim! képkártyasorozat.
Műfaj, típus
Arckifejezések
Alcím-
szemelvényA játék segítségével képet kapnak a gyermekek az arc mimikájáról, érzelmek kifejezéséről. A beszéd és a nyelv, összekapcsolva mimikával, kifejezőbbé teszi a gyermekek kommunikációját.
Műfaj, típus-
Asztali bábparaván
Alcím-
szemelvénySzínház MDF lemezből, színes függönnyel. Fiúknak és lányoknak. Kihajtható oldalszárnyakkal, melyek tartják a paravánt és színes elhúzható függönnyel.
Műfaj, típus,
Betöltés...
termékek összehasonlitása