Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Kapcsolj 2.-ba!

Elérhetőség: 5-7 munkanap

4.60

Szórakoztató és fejtörő feladatok a matematikai készségek és a problémamegoldás fejlesztésére 2. osztályba lépőknek.  Az iskolai oktatásban a Kapcsolj…! füzeteket a tanév végi, illetve a következő tanév eleji játékos, több fejlesztési célt szem előtt tartó ismétléshez javasoljuk.

db
Kategóriák: , , , , , Szerző: Kiadó: Műfaj:
Kiadói Cikkszám: MK–4389-3
Formátum / Oldalszám: A4, papírborítós, irkafűzött, 56 oldal
Évfolyam / Korosztály: 2. évfolyam

Sorozatunk célja, hogy a megszokott iskolai feladatoktól eltérően úgy jelenjenek meg a matematikai tartalmak, hogy felkeltsék a gyermekek érdeklődését, a tanulás nehéz folyamatát izgalmas játékká változtassák.

A füzet feladatai széles skálán mozognak a könnyűtől az egészen sok fejtörést igénylőkig, így minden gyermek számára biztosítja a sikerélményt. Feldolgozásuk tetszés szerint történhet: órai keretben, tanórán kívüli foglalkozáson vagy otthon.

A tanulók, a szülők és a pedagógusok munkáját megkönnyíti a Megoldások  fejezet, amely egy részt önellenőrzésre tanít, másrészt felgyorsítja az ellenőrzési folyamatot.

A megoldások lehetőséget adnak az önálló feladatmegoldásra is, így a füzet kiváló eszköz lehet a szabadidő hasznos eltöltéséhez. A feladatok, jellegükből fakadóan, kooperatív munkaformák alkalmazására is lehetőséget teremtenek.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Kapcsolj 2.-ba!
Alcím-
szemelvénySzórakoztató és fejtörő feladatok a matematikai készségek és a problémamegoldás fejlesztésére 2. osztályba lépőknek.  Az iskolai oktatásban a Kapcsolj...! füzeteket a tanév végi, illetve a következő tanév eleji játékos, több fejlesztési célt szem előtt tartó ismétléshez javasoljuk.
Kiadási év-
Matematika 8.
AlcímGondolkodni jó! tankönyv feladatainak megoldása
szemelvénySegíti a tanulók munkájának gyors ellenőrzését, lerövidíti a tanórákra való felkészülés idejét.
Műfaj, típus
Kiadási év2017
Matematika 7.
Alcímtankönyv feladatainak megoldása
szemelvény• a tanulók munkájának gyors ellenőrzése • ötletek az eltérő megoldások alkalmazására • az önellenőrzési képesség fejlesztése
Műfaj, típus
Kiadási év2007
Matematika 6.
Alcímtankönyv feladatainak megoldása
szemelvényA tankönyvek feladatainak megoldása felépítését tekintve megegyezik a megfelelő tankönyvével, azzal párhuzamosan közli a feladatok megoldását és azok rövid magyarázatát is.
Műfaj, típus
Kiadási év2007
Betöltés...
termékek összehasonlitása