Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Matematika 5. tankönyv

bővített változat
Elérhetőség: 5-7 munkanap

5.20

Módszertanilag aprólékosan kidolgozva tekintjük át az alsó tagozatos tananyagot.

Az alsó tagozatos drasztikus óraszámcsökkentés ellenére el kívántuk érni, hogy kellően megalapozott tudásra építsük fel a felső tagozatos ismereteket.

db
Kategóriák: , Szerzők: , , , Kiadó:
Kiadói Cikkszám: MK–4188-0-K
Formátum / Oldalszám: A4, keményfedelű, 288 oldal
Évfolyam / Korosztály: 10–11 éveseknek
Kiadási év: 2012

Az alsó tagozatos drasztikus óraszámcsökkentés ellenére el kívántuk érni, hogy kellően megalapozott tudásra építsük fel a felső tagozatos ismereteket. Az alsó tagozatos tananyag ismétléséhez, a készségfejlesztés folytatásához úgy biztosíthatunk időkeretet, hogy elhagyjuk azokat az anyagrészeket, amelyek nem szerepelnek egyik kerettantervben sem. Ezek az anyagrészek később válnak követelménnyé.

ellő idő biztosításával készségszintre kívánjuk emelni a számolási eljárásokat és a mérésekkel kapcsolatos ismereteket (mindezt már – a korábbi ismeretek mozgósításával – a tizedestörtek fogalmának bevezetésével is kiegészítve). Így egyenletesebben oszthatjuk szét az alapozó szakaszra eső tananyagot és tanulói terhelést.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Matematika 5. tankönyv
Alcímbővített változat
szemelvényMódszertanilag aprólékosan kidolgozva tekintjük át az alsó tagozatos tananyagot. Az alsó tagozatos drasztikus óraszámcsökkentés ellenére el kívántuk érni, hogy kellően megalapozott tudásra építsük fel a felső tagozatos ismereteket.
Műfaj, típus-
Kiadási év2012
Matematika 5-6.
Alcímfeladatgyűjtemény
szemelvény• tehetséggondozásra alkalmas • segíti a felkészülést a 6 osztályos gimnáziumba készülőknek
Műfaj, típus
Kiadási év2014
Matematika 5-6.
Alcímkompetenciafejlesztő eszköztár
szemelvényA Matematika 3-5. eszköztár olyan modellek előállítását teszi lehetővé, amelyek elkészítésével és felhasználásával matematikai alapismereteket szerezhetnek a tanulók.
Műfaj, típus-
Kiadási év2009
Matematika 8. tankönyv
Alcímbővített változat
szemelvényAz eddigi 8.-os könyvekhez képest újak a beillesztett, felvételire felkészítő alfejezetek. A tankönyv végére utolsó fejezetként, a 6.-oshoz hasonlóan Képességpróbák kerültek, melyek jó alapul szolgálhatnak a helyi és központi kompetenciamérések előkészítéséhez is.
Műfaj, típus-
Kiadási év2013
Betöltés...
termékek összehasonlitása