Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni játékokkal

Elérhetőség: 5-7 munkanap

4.60

A Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni játékokkal annak a fejlesztőprogramnak a része, amely a gondolkodás és tanulás módszereire tanítja a gyerekeket. 120 könnyen elsajátítható, élvezetes játék hétéves kortól, melyek ösztönzik a gondolkodást, használati utasítás ahhoz, hogy a játékokkal valóban a gyerekek gondolkodási és tanulási képességeit fejlesszük, ötletek a játékokkal megszerezhető tapasztalatok feldolgozásához, megbeszéléséhez.

db
Kategóriák: , , , , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: B 5 250 X 175, puhatáblás - ragasztókötött, 172
Kiadási év: 2010

Robert Fisher a londoni tanulási és gondolkodási készségek fejlesztésére létesített intézet (Centre forThinking Skills) igazgatója, a West London Institute, College of Brunel University tanára. Minden korosztályt tanított már Angliában, külföldön, és dolgozott iskolaigazgatóként is. Húsz könyve jelent meg, amelyek a gondolkodás és a tanulás elméletével és módszertanával foglalkoznak.

Robert Fisher Magyarországon megjelent kötetei: Hogyan tanítsuk gyermekeinket gondolkodni? Hogyan tanítsuk gyermekeinket tanulni? Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni történetekkel Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni erkölcsről és erényekről.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni játékokkal
Alcím-
szemelvényA Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni játékokkal annak a fejlesztőprogramnak a része, amely a gondolkodás és tanulás módszereire tanítja a gyerekeket. 120 könnyen elsajátítható, élvezetes játék hétéves kortól, melyek ösztönzik a gondolkodást, használati utasítás ahhoz, hogy a játékokkal valóban a gyerekek gondolkodási és tanulási képességeit fejlesszük, ötletek a játékokkal megszerezhető tapasztalatok feldolgozásához, megbeszéléséhez.
Műfaj, típus-
Kiadási év2010
Matematika 6.
Alcímtankönyv feladatainak megoldása
szemelvényA tankönyvek feladatainak megoldása felépítését tekintve megegyezik a megfelelő tankönyvével, azzal párhuzamosan közli a feladatok megoldását és azok rövid magyarázatát is.
Műfaj, típus
Kiadási év2007
Matematika 5.
Alcímtankönyv feladatainak megoldása
szemelvénySegíti a tanulók munkájának gyors ellenőrzését, lerövidíti a tanórákra való felkészülés idejét.
Műfaj, típus
Kiadási év2006
Matematika 7-8.
Alcímfeladatgyűjtemény
szemelvény• tehetséggondozásra alkalmas • segíti a felkészülést a középiskolába készülőknek
Műfaj, típus
Kiadási év2015
Betöltés...
termékek összehasonlitása