Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only
0 5-ből

Kosárfonás

24.20
A tankönyv a Kosárfonó szakképesítéshez készült, elsősorban a speciális szakiskolák számára, a tanulásban akadályozott tanulóknak adaptált központi program alapján. Összhangban van a nevezett szakképesítés szakmai és vizsgáztatási követelményeivel. Természetesen jól alkalmazható a szakiskolákban is, különösen az olvasási nehézséggel és szövegértéssel küzdő tanulók esetében.
0 5-ből

Fonott bútorok készítése

21.30
A tankönyv célja, hogy a szakmát tanuló fiatalok megismerjék – bútortörténeti alapokra helyezve – a fonott bútorok népi kultúrában betöltött szerepét.
0 5-ből

Fazekas szakmai- és anyagismeret

16.80
A tankönyv célja, hogy a szakmát tanuló fiatalok megismerjék a népi fazekasság technológiai folyamatait, műveleteit és azok alkalmazási lehetőségeit. A könyv bemutatja a korongozás eszközeit és műveleteit. Megismertet az alapvető díszítési technikákkal, módszerekkel és azok alkalmazásával. Bemutatja az égetési és mázazási folyamatokat. Anyagismeret területén a népi fazekasságban használatos legfontosabb alapanyagról, azok tulajdonságairól, illetve az alapanyagok beszerzési és előkészítési lehetőségeiről találhat...
0 5-ből

Fazekas rajzok készítése

14.55
A tankönyv célja, hogy a szakmát tanuló fiatalok megismerjék a népi fazekasságban használatos legfontosabb formákat, motívumokat és azok alkalmazási lehetőségeit. A könyv bemutatja a kivitelezési- és műhelyrajz készítésének az alapjait, egyezményes jeleit. Megismertet a Kárpát-medencében használatos díszítőtechnikákkal és azok alkalmazásával. A díszítőmotívumok megrajzolására különböző technikákat ismerhet meg az olvasó a kiadványban.
0 5-ből

Bőrtárgykészítő szakmai ismeret II.

8.40
Bőrtárgykészítő képzést folytató speciális szakiskolák tankönyve
0 5-ből

Bőrtárgykészítő szakmai ismeret I.

6.40
Bőrtárgykészítő képzést folytató speciális szakiskolák tankönyve
Betöltés...
termékek összehasonlitása